Leírás a könyvről
A Nápolyban született pizza hírneve mára széltében-hosszában bejárta a világot. Az étel az eredeti - a vékony kenyértésztára halmozott sajt, hagyma, olajbogyó, szardella vagy gomba egységében rejlő - egyszerűségét felülírva gyakran rendkívül változatos összetevők kifinomult kompozíciójává vált.
A pizzák kizárólag rendkívül forró sütőben érik el végső ropogós felületüket. Legyen az gyors és egyszerű pizza, amelyre a konyhaszekrényben talált alapanyagok kerülnek, vagy különleges alkalomra készített, tengeri finomságokból született remekmű, ez a könyv az izgalmas receptek széles választékát kínálja. Elsajátíthatjuk a különleges töltött kenyerek fortélyait is, amikben a tésztakéreg ínycsiklandó aromájú, zöld fűszerekkel gazdagított töltelékeket rejt. Ugyancsak találunk ötleteket színpompás, friss zöldségekből és krémes sajtokból készülő pitékhez, amelyeknek a tésztája tökéletes aranybarnára sül.