Leírás a könyvről
Bármennyire is zsúfoltak is napjaink, azért szeretünk finomakat enni. Ha van rá elég időnk, szívesen nekilátunk magunk is a főzésnek. Akkor sem kell azonban lemondani a finom falatokról, ha időszűkében szenvedünk. Ilyenkor érdemes ezt a szakácskönyvet elővenni, hiszen számos gyors és ízletes étel elkészítésével ismertet meg. A receptek többsége általában a mediterrán konyha rendkívül gazdag ízvilágát idézi, s egyáltalán nem kíván sok tennivalót. Természetesen az ínyencségek sorából nem hiányoznak a csábító desszertek sem. Valamennyi finomság vendégvárásra is tökéletes, ráadásul senki meg nem mondaná róluk, hogy nem kellett miattuk órákat tölteni a konyhában.
Ízelítőül a tartalomból: mediterrán csicseriborsó-saláta, szalonnás-zöldfűszeres omlett, olasz húsgombócok, spárgás citromos rizottó, vegetáriánus sajtos lepény, füstölt tőkehal metélőhagymás vajmártással, kakaós kocka rumos mazsolával és dióval, liszt nélkül készült csokoládétorta, karamell és tejszínhabkrém.