Leírás a könyvről
Ez a szakácskönyv a sajtok rendkívül változatos felhasználásának lehetőségeit mutatja be. A receptek segítségével sütni-főzni fogunk e nemes csemegével, de hidegtálak hozzávalójaként is az asztalunkra tesszük. A sajtos muffintól a görög sajtos pitén át az ínyencek kedvencéig, a rokfortos krémlevesig sok finomságnak sajátíthatjuk el a készítését. S ezekkel nemcsak a mindennapi recepttárunkat bővíthetjük, hanem a kivételes, ünnepi alkalmakra tartogatott repertoárunkat is.
Ízelítőül a tartalomból: sajtos pizza, görög sajtos pite, sajttál, töltött kókuszdió, holland kagylóleves, sajtfelfújt, sajtos mártogatnivaló, grillezett sajtos finomságok, rigatoni kéksajt-mártással, sajtkrémek aszpikban, báránysült sajtos burgonyával, rakott sajtos padlizsán, grillezett sajtos zöldségek, fűszeres-sajtos tészta, sajtos puffancs sajtos muffin.