Nincs engedélyezve a javascript.
Genocide
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 690 Ft
3+2
A kongói dzsungelben az amerikai kormány által toborzott zsoldosok hajtanak végre titkos küldetést, egy negyvenfős pigmeus falut és a velük lakó amerikai antropológust kell megsemmisíteniük. Küldetésüket nehezen értelmezhető kitétellel egészítik ki: ismeretlen élőlénnyel fognak találkozni a pigmeusok közelében, ezt is öljék meg.
Leírás a könyvről

A jövő ezekben a percekben születik, és mindannyiunk sorsát felforgatja.A kongói dzsungelben az amerikai kormány által toborzott zsoldosok hajtanak végre titkos küldetést, egy negyvenfős pigmeus falut és a velük lakó amerikai antropológust kell megsemmisíteniük. Küldetésüket nehezen értelmezhető kitétellel egészítik ki: ismeretlen élőlénnyel fognak találkozni a pigmeusok közelében, ezt is öljék meg. A különös megfogalmazás nyugtalanítani kezdi a négy zsoldost, idegen létformákkal kapcsolatos sejtéseket ébreszt bennük. A különítmény vezetőjének, Yeagernek beteg a kisgyereke, végső stádiumú tüdőszklerózisban szenved. Japánban egy hirtelen elhunyt kutatóorvos egyetemista fia, Kento megtalálja apja utasításait, amelyekből kiderül, hogyan folytathatja a félbeszakadt gyógyszerkísérleteket. A kifejlesztendő orvosság éppen arra ad esélyt, hogy Yeager gyermeke meggyógyulhasson. Kento próbálja megvédeni a tudományos eredményeket, de egyre többen üldözik. Vajon sikerül-e kiderítenie, mit tartalmaz a régi szakértői jelentés, amelyet az FBI titkosított?A könyv az alábbi díjakat nyerte el:

- Yamada Futaro-díj, 2011

- Naoki-díj: jelölés, 2011

- Az év japán krimije, 2012

- Legjobb fikciós regény: japán bűnügyi írók díja, 2012Fordította: Komáromy RudolfOlvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2015. szeptemberi számában megjelent cikk: Az emberiség végnapjai, vagy amit akartok

Adatok
Raktári kód:
743454
ISBN:
9634052142
EAN:
9789634052142
Eredeti megnevezés:
Jenosaido
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
512
Méret [mm]:
153 x 230 x 32
Tömeg [g]:
630
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk