Nincs engedélyezve a javascript.
Görögország
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 500 Ft
3+2
A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval.
Leírás a könyvről

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.Az utazás megtervezése: Rövid az idő, tenger sok a látnivaló - hogyan állíthatjuk össze a legokosabban görögországi utazásunk menetrendjét?

Kalandra fel!: Néptánckurzus Athénban, vadmadármentő akció, maratoni futóverseny, régészeti ásatás - megannyi különleges, kihagyhatatlan élmény.

Bennfentes tipp: Csak a beavatottak számára ismerős helyek, fontos tudnivalók - a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincset érő tanácsai.

Gyalogos és autós túrák: Az athéni Plaka környéke, a Mani-félsziget, Ali pasa Joáninája - részletes leírással, térképpel.

Járatlan utakon: Kréta aprócska falvai, Zagória ősi ösvényei, Évia szigete, az Evrosz-delta vadvilága - háborítatlan zugok, rejtelmes görög vidékek.

Ne hagyjuk ki!: Különösképpen ajánlott helyek és programok.

Fényképek, illusztrációk, térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

Adatok
Raktári kód:
705396
ISBN:
9639810822
EAN:
9789639810822
Eredeti megnevezés:
National Geographic Traveler - Greece
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
135 x 213 x 21
Tömeg [g]:
690
Hozzászólások