Nincs engedélyezve a javascript.
Játékos tanulás: Ki olvas velem? (Hercegnők)
Elolvastam
Tetszik

Játékos tanulás: Ki olvas velem? (Hercegnők)

6-7 éveseknek

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 800 helyett
1 530 Ft
-15 %
A Disney Indul a sulibusz foglalkoztatókönyvek kiváló segédeszközök gyermekünk képességeinek fejlesztéséhez. A népszerű kiadványok oldalain - a kicsik legnagyobb örömére - jól ismert mesehősök segítik a tanulást. Az interaktív matricák, játékok, rejtvények és könnyen olvasható minikönyvek mind-mind az olvasásra ösztönzik a gyermeket.
Leírás a könyvről

A Disney Indul a sulibusz foglalkoztatókönyvek kiváló segédeszközök gyermekünk képességeinek fejlesztéséhez. A könyv olyan jól felépített feladatsorokat tartalmaz, melyek célja, hogy gyermekünk elsajátítsa a sikeres iskolai szereplés szempontjából rendkívül fontos alapkészségeket. Az interaktív matricák, játékok, rejtvények és könnyen olvasható minikönyvek mind-mind az olvasásra ösztönzik a gyermeket.

A gyerekek különböző ütemben tanulnak meg olvasni. Időre és gyakorlásra van szükségük. A szövegértés egyik fontos része a háttértudás. Ahhoz, hogy a különböző történetek értelmet nyerjenek, az olvasónak rendelkeznie kell már bizonyos ismeretekkel a témáról. A mindennapos olvasás, az új szavakról, fogalmakról folytatott beszélgetések, a különböző élethelyzetek gazdagítják gyermekünk háttérismereteit.

A fogalkozás alatt figyeljünk oda a kicsi tűrőképességére. Ne fárasszuk ki, de ne is hagyjuk unatkozni. A tanulás legyen kihívás, ugyanakkor szórakozás is. Akkor fejezzük be a foglalkozást, amikor a gyermek még élvezi a munkát, hogy később kedvvel folytassa. Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában.

Most tanulsz olvasni, és szereted a hercegnős meséket? Akkor ez a különleges könyv neked szól! Hamupipőke, Belle, Ariel, Pokahontasz és a többi gyönyörű hercegnő mesés feladatokkal várnak. Meglátod, hamarosan te leszel az olvasás királynője!

Adatok
Raktári kód:
723685
ISBN:
9632976945
EAN:
9789632976945
Eredeti megnevezés:
Disney School SKills - Let's Learn How to Read und Understand
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
78
Méret [mm]:
209 x 297 x 7
Tömeg [g]:
300
Hozzászólások