Nincs engedélyezve a javascript.
A notre-dame-i toronyőr
Elolvastam
Tetszik

A notre-dame-i toronyőr

Victor Hugo eredeti regényének átdolgozása

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
999 helyett
799 Ft
-20 %
Lépj be a középkori Párizs árnyakkal teli világába, és ismerd meg Quasimodót, a Notre-Dame-székesegyház harangozóját, Claude Frollót, a gyötrődő főesperest, és Esmeraldát, a szépséges cigány táncoslányt. A bűn, a szerelem, a remény és a megváltás e sötét és elgondolkodtató meséje izgalmas szórakozást ígér.
Leírás a könyvről

Lépj be a középkori Párizs árnyakkal teli világába, és ismerd meg Quasimodót, a Notre-Dame-székesegyház groteszk harangozóját, Claude Frollót, a gyötrődő főesperest, Esmeraldát, a szépséges cigány táncoslányt, valamint a jóképű Phoebus kapitányt, aki elhiteti Esmeraldával, hogy szereti. A bűn, a szerelem, a remény és a megváltás e sötét és elgondolkodtató meséje izgalmas szórakozást ígér.
A Klasszikusok könnyedén sorozat lehetővé teszi az ifjú olvasók számára, hogy már gyerekkorukban megtapasztalják az időtlen történetek varázsát. A könnyebb érthetőség kedvéért lerövidített és nagy gonddal átírt klasszikus regényekben ugyanazokat a fordulatokat és izgalmakat élhetik át, amelyek az eredeti történeteket közkedveltté tették.

Adatok
Raktári kód:
715441
ISBN:
9632976464
EAN:
9789632976464
Eredeti megnevezés:
The Hunchback of Notre Dame
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
160
Méret [mm]:
142 x 196 x 15
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások