Nincs engedélyezve a javascript.
A Három Barlang Hegye
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 000 Ft
3+2
A világhírű svéd író első - s mindjárt remekbe szabott - gyerekkönyve fordulatos, humoros és bölcs mese, amelyet a felnőttek is éppolyan önfeledten olvashatnak, mint a kisebbek. A történet nagyapa és négy unokájának veszélyes expedíciójáról szól, melynek során Mina, a hat éves kislány röpke három hét alatt bátor nagy gyerekké vált.
Leírás a könyvről

Ha Minát, a hatéves kislányt egy rémséges éjszakán meg nem harapja az apja ingéről ismerős kicsi, zöld krokodil, talán nem is kerül sor a veszélyes expedícióra. Akkor nagyapa és négy unokája talán sohasem másszák meg a Három Barlang Hegyét, nem mentik meg a sebesült anyafarkast és kölykét, nem látják a harmadik barlangban tanyázó medvét, nem találkoznak orvvadászokkal, nincs lábtörés és nem kell rendőrségi mentőhelikoptert hívni - egyszóval elmarad a nagy KALAND, amelyről ez a történet szól. De akkor lehet, hogy Mina még ma is félne az álombeli krokodiloktól, és nem volna az a bátor nagy gyerek, akivé röpke három hét alatt vált.

A világhírű svéd író első - s mindjárt remekbe szabott - gyerekkönyve fordulatos, humoros és bölcs mese, amelyet a felnőttek is éppolyan önfeledten olvashatnak, mint a kisebbek.

Adatok
Raktári kód:
712345
ISBN:
9630792011
EAN:
9789630792011
Eredeti megnevezés:
De tre grottornas berg
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
136
Méret [mm]:
145 x 205 x 15
Tömeg [g]:
330
Hozzászólások