Nincs engedélyezve a javascript.
Kalliopé
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 230.-
Eredeti ár:
2 624.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Hogy mi az a Kalliopé? Mitológiai alak, a költészet múzsája, egyben színjátszó kör, egy társulat, ahol hasonló érdeklődésű fiatalok találkoznak, és bár kissé mindenki különc, a színház szeretete mindnyájukat összeköti.
Leírás a könyvről
Hogy mi az a Kalliopé? Mitológiai alak, a költészet múzsája, egyben színjátszó kör, egy társulat, ahol hasonló érdeklődésű fiatalok találkoznak, és bár kissé mindenki különc, a színház szeretete mindnyájukat összeköti. A Kalliopé hobbi, elhivatottság, életérzés. És van, akinek az első szerelem.
Ella egy kisvárosi gimnázium diákja, imád olvasni, csellózni és a barátaival lógni, valami azonban mintha hiányozna az életéből. Egy napon a Kalliopé színtársulat egyik próbáján találja magát, és onnantól kezdve fenekestül felfordul az élete. Az új ismerősök, a próbák kreatív kihívásai, a fellépések bizsergető izgalma, és egy magas, kócos hajú fiú teljesen felkavarják Ella álmos hétköznapjait. Sajnos azonban a társulatot nem kerülik el a sors csapásai, és Ella hamar rájön, hogy az igazi dráma a függöny mögött zajlik.

A Kalliopé az első Moobius Kortárs Irodalmi Verseny és Mentorprogram győztes regénye.
Adatok
Raktári kód:
802451
EAN:
9786156340122
Hozzászólások
Farkas Júlia
Farkas Júlia
2022. június 21. 21:43
Válaszolok
Régóta nem szippantott be ennyire regény! Noel karaktere csupa rejtélyekkel teli. Ella őrlődése miatta és a kérdőjeles jövőképe miatt nagyon is ismerős volt számomra. Talán még nem is olvastam olyan regényt, ami ennyire élethűen mutatja be a színház világát egy tini szemszögéből!!
Nekem 10/10!