Nincs engedélyezve a javascript.
Gyanakvó elmék
Elolvastam
Tetszik
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
3 999 helyett
2 799 Ft
-30 %
Egyesült Államok, 1969. Az álmos kisvárosi főiskolán tanuló Terry Ives úgy érzi, kimarad az egész országot megrengető háborúellenes mozgalomból és ellenkulturális forradalomból, így kapva kap az alkalmon, amikor egy szupertitkos kormányzati kutatáshoz keresnek önkénteseket.
Leírás a könyvről

Egyesült Államok, 1969. Az álmos kisvárosi főiskolán tanuló Terry Ives úgy érzi, kimarad az egész országot megrengető háborúellenes mozgalomból és ellenkulturális forradalomból, így kapva kap az alkalmon, amikor egy szupertitkos kormányzati kutatáshoz keresnek önkénteseket. Terry elszántan próbál a végére járni a világtól elzárt hawkinsi laborban zajló bizarr kísérleteknek, miközben egyre mélyebbre merül a laboratórium kifürkészhetetlen ura, dr. Martin Brenner világában. Mi folyik ebben az idilli kisvárosban, és mi a 008-as alany - Kali - emberfeletti képességeinek titka? Az első Stranger Things-regény, a Gyanakvó elmék a sorozat mitológiájának alapjaihoz visz el minket, ahol minden elkezdődött.

Adatok
Raktári kód:
760244
EAN:
9789632666723
Eredeti megnevezés:
Suspicious Minds
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
füles kartonált
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
126 x 200 x 31
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
Laky György
Laky György
augusztus 30. 11:23
Válaszolok
Nagyon rég találkoztam ennyire igénytelen kiadvánnyal, amiben ilyen mértékben hemzsegnek a fordítási hibák. Ez sokszor rendkívül zavaró, és az élvezhetetlenség határára silányítja az amúgy sem túl veretes művet.