Nincs engedélyezve a javascript.
A nagy utazás
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
850 helyett
723 Ft
-15 %
Tizenhat esztendeig várt Jorge Semprún, hogy az idő megérlelje A nagy utazást. Várt türelemmel, önfegyelemmel, hogy az emlék és a gondolat, és mindaz, amit közölni akar az emberiséggel, megtisztuljon az esetleges salakjától, tiszta és természetes kapcsolatokba, hajlékony és szigorú rendbe rendeződjön.
Leírás a könyvről

Tizenhat esztendeig várt Jorge Semprun, hogy az idő megérlelje A nagy utazás-t. Várt türelemmel, önfegyelemmel, hogy az emlék és a gondolat, és mindaz, amit közölni akar az emberiséggel, megtisztuljon az esetleges salakjától, tiszta és természetes kapcsolatokba, hajlékony és szigorú rendbe rendeződjön.
Négy napig utazik Jorge Semprun, a politikai fogoly, a buchenwaldi koncentrációs tábor felé. Formentor-díjas könyve, A nagy utazás, ennek a négy napnak a története. De csak szerkezetében négy nap a regény időtartalma: Semprun mesterien szerkeszti egybe a négy nap történetével az "utazás" előtti és utáni emlékeit, tulajdonképpen mindazt, amit lényegesnek, közölni valónak érez.A francia kritikák nagy műnek nevezik Semprun könyvét. Valóban, erről az iszonyatos megrázó témáról még soha ilyen modern, ilyen fegyelmezett művet nem írtak.

Adatok
Raktári kód:
104645
ISBN:
9630774143
EAN:
9781110042319
Eredeti megnevezés:
Le grand voyage
Megjelenés:
2003.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
238
Méret [mm]:
120 x 200 x 15
Tömeg [g]:
180
Hozzászólások