Nincs engedélyezve a javascript.
Aludj jól, kicsim!
Elolvastam
Tetszik

Aludj jól, kicsim!

Álomba ringató mesék

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
6 990 Ft
3+2
A könyv meséi kedves, pár soros történetek: egy-egy állatfigura vagy emberalak jellegzetes tulajdonságának vagy különös tettének tömör elbeszélései. Ezek a kis mesék szülőt és gyermekét egyaránt mosolyra fakasztják, amiben nagy szerepe van a bájos és közvetlen stílusú grafikáknak is.
Leírás a könyvről

A könyv meséi kedves, pár soros történetek: egy-egy állatfigura vagy emberalak jellegzetes tulajdonságának vagy különös tettének tömör elbeszélései.

A mesék szelíd humorral szőtt szövege jól érhető a kisebbek számára is, vidám szókincsük pedig alkalmas arra, hogy a gyerekek minden mesével egy újabb, színes kis világba csöppenjenek bele, amelyben olykor meglepő, néha elgondolkodtató, de mindig tréfás dolgok történnek.

A gyermekek bizonyára örömmel hallgatják majd Fiyfiritty, az egérke történetét, aki az egérlyukba beállítja saját önarcképét, így járva túl az őt szemmel tartó macska eszén. És meghatódnak Bumbi, a Havas Hegység tűzokádó sárkányának könnyein, aki ellen Rezső gróf nagy elszántsággal indul csatába, pedig Bumbi egy békés, barátságos sárkány, aki a légynek sem tudna ártani...

Ezek a kis mesék szülőt és gyermekét egyaránt mosolyra fakasztják, amiben nagy szerepe van a bájos és közvetlen stílusú grafikáknak is.

Adatok
Raktári kód:
711579
ISBN:
9639705319
EAN:
9789639705319
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
316
Méret [mm]:
213 x 265 x 33
Tömeg [g]:
1380
Hozzászólások