Nincs engedélyezve a javascript.
Mesepatika
Elolvastam
Tetszik

Mesepatika

avagy 25 lélekgyógyító Grimm-mese

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 helyett
2 959 Ft
-20 %
A Mesepatika a Grimm-mesék különleges kincsestára: minden gondra és bajra megtalálhatjuk benne a megfelelő gyógyító mesét. Legyen szó félős gyermekről, testvérviszályról, iskolai csúfolódásról, a Grimm-történetek házi patikájának segítségével egyszerűen kezelhetjük gyermekünk ügyes-bajos dolgait, miközben a kockázatoktól és mellékhatásoktól sem kell tartanunk.
Leírás a könyvről

Recept nélkül kapható gyógyír a család minden tagjának.A Mesepatika a Grimm-mesék különleges kincsestára: minden gondra és bajra megtalálhatjuk benne a megfelelő gyógyító mesét. Legyen szó félős gyermekről, testvérviszályról, iskolai csúfolódásról, a Grimm-történetek házi patikájának segítségével egyszerűen kezelhetjük gyermekünk ügyes-bajos dolgait, miközben a kockázatoktól és mellékhatásoktól sem kell tartanunk. Minden történethez "használati utasítás" is tartozik, amely hasznos tanácsokkal lát el bennünket. Ez az egyedülálló, szakemberek által összeállított gyűjtemény a család minden tagját gazdagítja."Kedves gyerekek, szülők és nagyszülők! Kívánjuk, hogy Mesepatikánkban minden problémára megtalálják a megfelelő mesét. A patikához azonban ne csak akut esetekben forduljanak, hanem jó, ha már megelőzésképpen is használják.

A népmesékben a hős sohasem marad egyedül a bajban. Amikor a legkétségbeesettebb, és már nem tudja, mitévő legyen, abban a pillanatban, biztos, hogy jön a segítség. Ne várja meg, hogy már könnyek folynak, hanem rendszeresen vegye kézbe ezt a könyvet.

A legfontosabb tanács, amelyet útravalóul adnék önöknek, így szól: mindennap vegyék le a polcról a mesepatikát, és ezzel együtt a leghatásosabb gyógyírt - a gyermekeikre szánt időt! Adjanak hozzá egy kis szeretetet, örömet és bizalmat, hintsék meg egy adag nevetéssel, majd gondosan, de bátran keverjék össze az egészet. A mesék a lélek táplálékai." (Stephanie zu Guttenberg)A Könyvjelző magazin 2014. júniusi számában megjelent cikk: A történetek megoldásokat mutatnak

Adatok
Raktári kód:
736152
ISBN:
6155065422
EAN:
9786155065422
Eredeti megnevezés:
Die Märchen-Apotheke
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
240
Méret [mm]:
172 x 245 x 22
Tömeg [g]:
730
Hozzászólások