Nincs engedélyezve a javascript.
Hattyútolvajok
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
3 900 Ft
3+2
Az elmegyógyintézetbe szállított festő megnémul, s csak ceruzával és ecsettel kommunikál a világgal. Állandóan egy szép nő arcképét festi, mint a korai impresszionisták. Az orvos megpróbál kapcsolatba lépni a beteg családjával, hogy megfejtse a titkot...
Leírás a könyvről

A tehetséges festő, Robert Oliver késsel esik neki egy washingtoni múzeumban egy impresszionista festménynek, de időben lefogják. A rendőrök az állami elmegyógyintézetbe viszik, amelynek az igazgatója rátelefonál magánintézményt fenntartó kollégájára, átvállalná-e a beteget. Marlow doktor nemcsak pszichiáter, hanem szabadidejében festő is. Komoly szakmai kihívásnak érzi az esetet, vállalja hát. A festő megérkezik, és egy napon belül megnémul. Ettől kezdve csak ceruzával-ecsettel kommunikál a világgal. Állandóan egy szép nő arcképét festi régi modorban, mint a korai impresszionisták, és francia nyelvű leveleket őriz féltékenyen. Az orvos megpróbál kapcsolatba lépni betege családjával, hogy megfejtse a rejtélyt: miért akar tönkretenni egy műalkotást egy alkotó?

Kostova, "A történész" szerzője, több mint száz évet felölelő nagyregényt írt az alkotásról és arról az árról, amit az alkotók tehetségükért fizetnek.

Adatok
Raktári kód:
714349
ISBN:
9630791908
EAN:
9789630791908
Eredeti megnevezés:
The Swan Thieves
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
696
Méret [mm]:
135 x 205 x 48
Tömeg [g]:
660
Hozzászólások