Nincs engedélyezve a javascript.
Növénygondozás hatékonyan
Elolvastam
Tetszik

Növénygondozás hatékonyan

A legjobb tippek kártevők, betegségek és gyomok ellen

Fordító:
Nem rendelhető
3 999 Ft
3+2
Ez a könyv részletesen ismerteti a legkülönbözőbb növényvédő módszereket, bemutatja a legfontosabb hasznos állatokat, a leggyakoribb kártevőket és a legelterjedtebb növénybetegségeket, valamint a megelőzést segítő hasznos tanácsokkal is szolgál. A képekben és részletes magyarázatokban bővelkedő kiadvány egyetlen kertész polcáról sem hiányozhat.
Leírás a könyvről

Minden kertész olyan kertről álmodik, amelyben sem kártevők nem fordulnak elő, sem növénybetegségek nem ütik fel a fejüket. Az ilyen kert azonban mindig csupán vágyálom marad, melyet persze a kert ésszerű kialakítása és helyes művelése révén meg lehet közelíteni. Olyan egyszerű eszközökkel, mint az optimális vetésforgó, a jó talajminőség, a megfelelő termőhely kiválasztása, valamint a hasznos állatok költő- és búvóhelyének létrehozása, hozzájárulhatunk ahhoz, hogy kevesebb élősködő és betegség telepedjen meg a kertben.

Ez a könyv részletesen ismerteti a legkülönbözőbb módszereket, előnyeikkel és hátrányaikkal együtt, bemutatja a legfontosabb hasznos állatokat, a leggyakoribb kártevőket és a legelterjedtebb növénybetegségeket, valamint a megelőzést segítő hasznos tanácsokkal is szolgál.

A haszon- és díszkertekben folytatott természetes és hagyományos növényvédelemhez kapcsolódó számtalan ötlet és trükk pedig ezt a képekben bővelkedő könyvet minden kertbarát értékes útmutatójává teszi.

Adatok
Raktári kód:
722084
ISBN:
9632977812
EAN:
9789632977812
Eredeti megnevezés:
Wirksamer Pflanzenschutz
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
218 x 268 x 23
Tömeg [g]:
1140
Hozzászólások