Nincs engedélyezve a javascript.
Gyöngyszövés gyerekeknek
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
995 helyett
846 Ft
15 %
"A gyöngyszövés közkedvelt a lányok és fiúk körében egyaránt, mivel könnyen elsajátítható technika, és mindössze színes gyöngyök és fonal szükséges hozzá. Gyöngyszövő keretet beszerezhetünk hobbiboltban vagy saját magunk is készíthetünk (pl. kiürült bonbonosdoboz teteje is megfelel a célnak).
Leírás a könyvről

"A gyöngyszövés közkedvelt a lányok és fiúk körében egyaránt, mivel könnyen elsajátítható technika, és mindössze színes gyöngyök és fonal szükséges hozzá. Gyöngyszövő keretet beszerezhetünk hobbiboltban vagy saját magunk is készíthetünk (pl. kiürült bonbonosdoboz teteje is megfelel a célnak). A kész karkötő kedves ajándék barátnőnek, osztálytársnőnek bármilyen alkalomból (születésnap, karácsony) vagy a barátság jelképe is lehet. Ebben a kötetben bemutatjuk, hogyan tehetjük még különlegesebbé a gyöngyszövött karkötőket: függődíszekkel vagy órával, esetleg óriás gyöngyökkel stb.

A kereskedelemben különféle színű és formájú gyöngyök kaphatók, dolgozhatunk kása-, üveg,-, sőt fagyöngyökkel is.

A kötetet ajánljuk iskoláknak is, mert a gyöngyszövés fejleszti a kézügyességet és kitűnő foglalatosság gyerekeknek technikaórán, napköziben vagy nyári táborban." (a Szerző)

Adatok
Raktári kód:
146935
ISBN:
9632780740
EAN:
9789632780740
Eredeti megnevezés:
Freundschaftsbänder mit Perlen weben
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
irkafűzött
Oldalszám:
32
Méret [mm]:
166 x 196 x 3
Tömeg [g]:
100
Hozzászólások
 
Hasonló termékek