Nincs engedélyezve a javascript.
Jean-François Pičge
Jelenleg nem rendelhető
25 835.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Leírás a könyvről
Two Michelin-starred chef Jean-François Piege divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus.

Visitors to award-winning chef Jean-François Piege’s gastronomic restaurant—the most-sought after table in Paris—select single key ingredients from his innovative menu, which he presents in exquisite and highly-creative dishes. Similarly, in this master-level cookbook, Piege presents more than 300 building-block recipes that can be combined in countless variations, inspiring the creative chef to compose original menus.

Recipes include white asparagus with smoked salmon and horseradish cream, peanut crisp with an aniseed, line-caught Pollock, black truffle scallops, spaghetti carbonara (in which the proportions of bacon and pasta are inverted), beef or chicken with morel sauce, bergamot custard, or cherry tarte tatin.

Featuring a cloth binding, three paper stocks, five-color printing, and a detailed index, this fine book from France’s culinary sensation Jean-François Piege is a perfect gift for professional and aspiring home cooks, as well as French culinary fanatics.
Adatok
Raktári kód:
U00643
ISBN:
9782080202123
EAN:
9782080202123
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
Hardback
Oldalszám:
240
Tömeg [g]:
1810
Hozzászólások