Nincs engedélyezve a javascript.
der brotbackkurs einfach starten - profi werden

der brotbackkurs einfach starten - profi werden

Jelenleg nem rendelhető
5 918.-
Eredeti ár:
7 890.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Sie entdecken gerade das Brotbacken für sich und benötigen einen echten Einsteigerkurs, der Sie auf dem Weg zu unvergleichlichem Brotgenuss begleitet? Mit diesem Brotbackkurs lernen Sie von der Pike auf, wie Sie Ihr eigenes, wirklich gutes Brot selber backen können.
Leírás a könyvről
Sie entdecken gerade das Brotbacken für sich und benötigen einen echten Einsteigerkurs, der Sie auf dem Weg zu unvergleichlichem Brotgenuss begleitet? Mit diesem Brotbackkurs lernen Sie von der Pike auf, wie Sie Ihr eigenes, wirklich gutes Brot selber backen können. Leicht verständlich und mit vielen bebilderten Handgriffen führt Sie das Buch durch den Backprozess und steigert sich im Schwierigkeitsgrad. Mit Know-how zum Handwerkszeug und den verschiedenen Triebmitteln steht den sagenhaften Brot-, Brötchen- und Baguetterezepten schon bald nichts mehr im Wege. Machen Sie Ihre Küche zur Backstube und backen Sie mit wenig Hefe und langer Teigführung höchst bekömmliche Brote.
Adatok
Raktári kód:
802967
EAN:
9783818606879
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
192
Méret [mm]:
228 x 287 x 24
Nyelv:
német
Hozzászólások
 

Szerző

Valesa Schell
Valesa Schell
Valesa Schell szociálpedagógusként dolgozott, mielőtt minden idejét szenvedélyének, a kenyérsütésnek szentelte. Blogja, a „Brotbackliebe… und mehr” az egyik legolvasottabb németországi gasztroblog, azonos nevű Facebook-csoportja pedig a legnagyobb német nyelvű csoport a kenyér- és süteménykészítés témájában.