Nincs engedélyezve a javascript.
A kutya különös esete az éjszakában

A kutya különös esete az éjszakában

Jelenleg nem rendelhető
2 774.-
Eredeti ár:
3 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A tizenöt éves Christopher autista: nagyon sokat tud a matematikáról és a fizikáról, de nagyon keveset az emberi érzelmekről. Nem szereti, ha hozzáérnek, és nem hajlandó megérinteni semmit, ami sárga vagy barna.
Leírás a könyvről
A tizenöt éves Christopher autista: nagyon sokat tud a matematikáról és a fizikáról, de nagyon keveset az emberi érzelmekről. Nem szereti, ha hozzáérnek, és nem hajlandó megérinteni semmit, ami sárga vagy barna. Űrhajós szeretne lenni, de még sohasem járt a szülei nélkül az utcájukon túl. És alighanem ő a világirodalom egyik legkülönösebb nyomozója – egy este ugyanis a szomszédasszony kutyáját döglötten, vasvillával átszúrva találja a kertben, és elhatározza, hogy kinyomozza, ki ölte meg.
Így kezdődnek Christopher különös kalandjai, melyek során nemcsak a kutya gyilkosának kilétére derül fény, hanem ennél jóval fontosabb dolgokra is, amelyek sok mindent megváltoztatnak mind az ő, mind a szülei életében…
Mark Haddon bámulatos beleérzéssel ábrázolja az autista fiú végtelenül racionális gondolkodását, sajátos érzelemvilágát. Könyve izgalmas és megható olvasmány gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Adatok
Raktári kód:
800713
EAN:
9789635043293
Eredeti megnevezés:
The Curious Incident of the Dog in the Night-Time
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
280
Méret [mm]:
142 x 197 x 25
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások
 

Szerző

Mark Haddon
Mark Haddon
Az angliai Oxfordban élő Mark Haddon számos gyerekkönyv szerzője, emellett költő, forgatókönyvíró és illusztrátor. Első felnőtteknek szóló könyve, A kutya különös esete az éjszakában 2003-ban (magyarul 2004-ben) látott napvilágot, és igazi világsiker lett: összesen harmincöt országban jelent meg, több mint hárommillió példányban kelt el.