Nincs engedélyezve a javascript.
Joseph Haydn élete dokumentumokban (CD melléklettel)
Elolvastam
Tetszik

Joseph Haydn élete dokumentumokban (CD melléklettel)

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 900 helyett
4 500 Ft
3+2
Ez a hosszú életút, nemcsak a zenetörténet nagy korszakain ível át a barokk muzsikától a bécsi klasszikán keresztül a korai romantikáig, hanem a világtörténelem mozgalmas eseményeinek egy döntő szakaszát is felöleli a felvilágosodás korától a francia polgári forradalmon át a napóleoni háborúkig.
Leírás a könyvről

Amikor Joseph Haydn egy kis burgenlandi falu bognármesterének házában meglátta a napvilágot, még élt és alkotott a barokk muzsika két zsenije, Bach és Händel. Amikor az agg mester örökre lehunyta a szemét, már lezajlott Beethoven 5. és 6. szimfóniájának bemutatója. Egy évvel Haydn halála után pedig megszületett Chopin, Schumann.

Ez a hosszú életút, mely Mozart egész pályafutását magába zárja, nemcsak a zenetörténet nagy korszakain ível át a barokk muzsikától a bécsi klasszikán keresztül a korai romantikáig, hanem a világtörténelem mozgalmas eseményeinek egy döntő szakaszát is felöleli a felvilágosodás korától a francia polgári forradalmon át a napóleoni háborúkig.

A kötet CD-melléklettel jelenik meg. Ajánlott olvasmány az MR3-Bartók Rádió által tervezett Haydn Műveltségi Verseny résztvevőinek.

Adatok
Raktári kód:
112657
ISBN:
9630786683
EAN:
9789630786683
Eredeti megnevezés:
The Collected Correspondence and London Notebooks of Joseph Haydn
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
356
Méret [mm]:
163 x 240 x 26
Tömeg [g]:
780
Hozzászólások