Nincs engedélyezve a javascript.
Kramer kontra Kramer
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 000 Ft
3+2
Egy család széthullásának történetével ismerkedhet meg az olvasó ebben a mára már klaszikussá érett regényben. A fiatal anya elhagyja négyéves kisfiát és férjét, hogy kiteljesítse karriervágyát, majd később rájön, hogy a kisfia nélkül nem tud élni. Elkezdődik a szülők küzdelme a gyerekért…
Leírás a könyvről

Egy család válásának történetével ismerkedhet meg az olvasó ebben a mára már klasszikussá érett regényben. A legtöbben csak a könyv felejthetetlen filmváltozatát látták Dustin Hoffmannal és Meryl Streeppel, most itt az alkalom a regény elolvasására. Az ambíciózus fiatal anya elhagyja férjét és négy éves kisfiát, hogy kiteljesítse karriervágyát. A egyedül maradtaknak először egy teljesen új, magányos világba kell beleszokniuk, majd mikor rendeződni látszanak a dolgok, újra felbukkan az anya és magának követeli a gyereket.

A szülők elkeseredett küzdelme gyermekükért, a bírósági csaták és a kisfiú szívszorító története nemcsak izgalmas olvasmány, hanem a kritikusok szerint új irányt szabott a társadalmi gondolkodásnak Amerikában.

Adatok
Raktári kód:
185619
ISBN:
9630780755
EAN:
9789630780759
Eredeti megnevezés:
Kramer versus Kramer
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
272
Méret [mm]:
128 x 185 x 19
Tömeg [g]:
300
Hozzászólások