Nincs engedélyezve a javascript.
Magammal viszlek
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 400 helyett
2 890 Ft
-15 %
Minden mindennel összefügg, sugallja a regény rengeteg izgalmas mellékszállal át- meg átszőtt szerkezete, mely egyúttal, sajátos módon, az üzenetnek is része. El innen - mondja Ammaniti -, ki ebből a nyomorúságos világból, ahol minden mindennel összefügg. Horrorisztikus elemekkel tűzdelt, párhuzamos szálakon futó történetek.
Leírás a könyvről

A Magammal viszlek hovatovább horrorisztikus elemektől sem visszariadva telíti izgalommal a párhuzamos szálakon futó történeteket, melyek középpontjában ezúttal is egy gyerek, a poros falujából elvágyódó, jobb életről álmodó, de "lúzerségével" küszködő tizenkét éves Pietro áll. A regény másik főszereplője egy öregedő "latin lover", Graziano, aki épp véget vetne nemzetközi haknizenészi pályafutásának egy diszkópipi oldalán. De amiként Graziano sorsa is másként alakul (röhejes figurából lassan tragikus hősféleséggé válik), Pietro útja is elkerülhetetlenül visz a saját végzete felé. Mire pedig sorsuk - e két, egymástól amúgy oly végletesen különböző regényalak sorsa - keresztezi egymást, valamilyen értelemben a végzetük is közös lesz.

Minden mindennel összefügg, sugallja a regény rengeteg izgalmas mellékszállal át- meg átszőtt szerkezete, mely egyúttal, sajátos módon, az üzenetnek is része. El innen - mondja Ammaniti -, ki ebből a nyomorúságos világból, ahol minden mindennel összefügg. "Készülj - írja Pietro már tizennyolc évesen, a javítóintézetből kiskamasz kori szerelmének, Gloriának, és ez a könyv utolsó mondata -, mert ha Bolognában járok, érted megyek, és magammal viszlek."

Adatok
Raktári kód:
700835
ISBN:
9630788274
EAN:
9789630788274
Eredeti megnevezés:
Ti prendo e ti porto via
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
496
Méret [mm]:
130 x 206 x 30
Tömeg [g]:
580
Hozzászólások