Nincs engedélyezve a javascript.
Maraton életre-halálra
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 800 helyett
1 530 Ft
3+2
Mi a kapcsolat a három férfi és hármuk sorsa között? Miért kell a legyőzhetetlennek hitt Scyllának meghalnia? Hogyan kerül a tudósjelölt az egykori náci kezei közé, és ennek mi a célja az embertelen kínzásokkal? A válaszok ebben a végig roppant izgalmas, fordulatokban gazdag, eredetien szellemes regényben olvashatók.
Leírás a könyvről

BABE, a Columbia Egyetem szépreményű aspiránsa, tanulmányai mellett csak arra hajt, hogy Nurminál is nagyobb futó váljék belőle. SCYLLA, a titkosügynök hideg fejjel végzi munkáját. Erejére és eszére nagy szüksége van, hiszen profi gyilkosokkal kell megküzdenie, a legkülönbözőbb, váratlan helyzetekben. SZELL, a haláltáborokban kegyetlenkedéseiről ismert náci fogorvos ugyan évekig Dél-Amerikában bujkált, de most kénytelen New Yorkba jönni.

Mi a kapcsolat a három férfi és hármuk sorsa között? Miért kell a legyőzhetetlennek hitt Scyllának meghalnia? Hogyan kerül a tudósjelölt az egykori náci kezei közé, és ennek mi a célja az embertelen kínzásokkal?

A válaszok ebben a végig roppant izgalmas, fordulatokban gazdag, eredetien szellemes regényben olvashatók. A regényből készült filmet John Schlesinger rendezte, a főszereplők között olyan sztárok vannak, mint Dustin Hoffman, Roy Scheider, Laurence Olivier.

Adatok
Raktári kód:
169554
ISBN:
9630775522
EAN:
9789630775526
Eredeti megnevezés:
Marathon Man
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
125 x 200 x 20
Tömeg [g]:
200
Hozzászólások