Nincs engedélyezve a javascript.
Mindennapi ínyencségek
Elolvastam
Tetszik

Mindennapi ínyencségek

Főzzünk együtt Ferran Adriával

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
8 900 helyett
7 565 Ft
-15 %
A "Mindennapi ínyencségek" az első otthoni használatra szánt szakácskönyv Ferran Adriától, a legendás elBulli étterem első számú séfjétől. Olyan egyszerű, finom és megfizethető ételek receptgyűjteményét tartalmazza, melyeket az elBulli személyzete fogyaszt nap mint nap. Lépésről lépésre fedi fel a titkokat arról, hogyan készítik elő és főzik meg a hétköznapokra szánt menüket.
Leírás a könyvről

A "Mindennapi ínyencségek" az első otthoni használatra szánt szakácskönyv Ferran Adriától, a legendás észak-spanyolországi elBulli étterem első számú séfjétől. Olyan egyszerű, finom és megfizethető ételek receptgyűjteményét tartalmazza, melyeket az elBulli személyzete fogyaszt nap mint nap.

E szakácskönyv lépésről lépésre fedi fel a titkokat arról, hogyan tervezik meg, készítik elő és főzik meg a hétköznapokra szánt menüket. Mindezt a lehető legegyszerűbb módon, a világ legjobb séfjének útmutatásával.

Ferran Adriá harmincegy ételsorba rendezte a recepteket, mindegyik tartalmaz előételt, főételt és desszertet, melyeket egy az egyben elkészíthetünk, de tetszőlegesen is variálhatunk. Egy biztos, akármelyik fogást készítjük el - kezdve a sáfrányos-gombás rizottótól a katalán pulykán át a vörösboros-mustáros borjúig, vagy a fehér csokis-joghurtos mangótól a karamellhabig - vendégeink nem maradnak éhesek. Mindemellett Ferran Adriá azt is bebizonyítja, hogy az igényes étkezés nem feltétlenül kerül egy vagyonba.

Adatok
Raktári kód:
721952
ISBN:
9632977881
EAN:
9789632977881
Eredeti megnevezés:
The Family Meal - Home cooking with Ferran Adriá
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
222 x 300 x 32
Tömeg [g]:
1730
Hozzászólások