Nincs engedélyezve a javascript.
...éltem, és művész voltam - Telcs Ede visszaemlékezései és útinaplói
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

...éltem, és művész voltam - Telcs Ede visszaemlékezései és útinaplói

Jelenleg nem rendelhető
2 900 helyett
2 465 Ft
15 %
"1942. május 12-én hetven esztendős lettem. Feleségemtől, gyerekeimtől, rokonaimtól és néhány barátomtól különféle ajándékot kaptam és sok virágot, amint az már ilyenkor szokás. Az ajándékok között volt egy szép, bőrbe kötött, naplónak való üres könyv, Valy sógorasszonyom adománya.
Leírás a könyvről

"1942. május 12-én hetven esztendős lettem. Feleségemtől, gyerekeimtől, rokonaimtól és néhány barátomtól különféle ajándékot kaptam és sok virágot, amint az már ilyenkor szokás. Az ajándékok között volt egy szép, bőrbe kötött, naplónak való üres könyv, Valy sógorasszonyom adománya. Jókívánságai mellett azon óhajának adott kifejezést, hogy ebbe, az általa ajándékozott könyvbe írjam meg életem folyását.

Megvan tehát a szép födél, az üres lapok várják a feljegyzéseket.

Jó gondolat volt Valytól ilyen szép könyvvel csábítani az írásra. És még valami megvilágosodott előttem: a hozzám tartozók, leszármazottaim majdan érdeklődéssel fogják ezeket a lapokat forgatni, mint ahogy én is szívesen olvasnám elődeim feljegyzéseit, ha ilyesmit hátrahagytak volna. Bizony én őseimről, még nagyszüleimről is csak alig tudok valamit.

Tehát nekivágok a szokatlan munkának.

Nem a nyilvánosségnak írok. Ha véletlenül azonban valaki olyan kezébe kerülnek feljegyzéseim, aki korom képzőművészeti viszonyai iránt érdeklődik, találjon benne egy csokor átélt, megbízható adatot." (Telcs Ede)

Adatok
Raktári kód:
720718
ISBN:
9638848239
EAN:
9789638848239
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
376
Méret [mm]:
168 x 238 x 20
Tömeg [g]:
680
Hozzászólások
 
Hasonló termékek