Nincs engedélyezve a javascript.
Ne bántsuk egymást
Elolvastam
Tetszik

Ne bántsuk egymást

Válogatott humoreszkek, kabarétréfák II.

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 200 Ft
3+2
Válogatásunk a "Grimasz" című kötet folytatásaként a világháború után kezdődő és Karinthy haláláig tartó időszak humoros írásainak legjavát adja közre. Karinthy a megváltozott körülmények között sem vesztette el éleslátását és életkedvét, szatirikus hangjával, iróniájával a magyarul olvasók számára nyújtott példát és adott lelkierőt a nehéz esztendőkben a megpróbáltatások elviselésére.
Leírás a könyvről

Bármennyire tiltakozott ellene, Karinthy Frigyest saját kora elsősorban humoristának tartotta. Alapos oka volt ennek, hiszen az író, aki minden műnemben bizonyította tehetségét, haláláig komolyan vette és gyakorolta a humoreszk, kroki, kabaréjelenet műfaját, olyan igénnyel és szellemességgel, melynek köszönhetően humorban nem ismert tréfát.

Válogatásunk a "Grimasz" című kötet folytatásaként a világháború után kezdődő és Karinthy haláláig tartó időszak humoros írásainak legjavát adja közre. Karinthy a megváltozott körülmények között sem vesztette el éleslátását és életkedvét, szatirikus hangjával, iróniájával a magyarul olvasók számára nyújtott példát és adott lelkierőt a nehéz esztendőkben a megpróbáltatások elviselésére - kis történeteinek poénjai érdekes módon ma is, még mindig időszerűek.

Adatok
Raktári kód:
705137
ISBN:
9630789295
EAN:
9789630789295
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
vászonkötés
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
130 x 205 x 29
Tömeg [g]:
410
Hozzászólások