Nincs engedélyezve a javascript.
Noé gyermeke
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 600 helyett
1 200 Ft
-25 %
Eric-Emmanuel Schmitt az utóbbi időben az egyik legolvasottabb francia szerző. Könyve, amelyben egy katolikus pap egy zsidó kisfiút rejteget, megható és meggyőző tanúságtétel az emberség, a különbségeket, vélekedéseket és hiteket egyesítő szeretet mellett.
Leírás a könyvről

"Zsidónak lenni akkortájt azt jelentette, hogy az embert nem nevelhették a saját szülei, nem viselhette a saját nevét, nem engedhette szabadjára az érzéseit, és folyton hazudoznia kellett. Hát mi volt ebben csábító? Katolikus árva szerettem volna lenni." - eleveníti fel háborús éveit Joseph, akit kisgyerekként kor-és sorstársaival együtt egy Sárga Villának nevezett egyházi diákotthonban bújtat egy pap, Pons atya.
Joseph igazi kiléte mindenesetre titok, és úgy tűnik, Pons atyának ráadásul nem ez az egyetlen titka...
Mi zajlik éjszakánként az elhagyott kerti kápolnában? Mit rejtegethet még Pons atya?

Eric-Emmanuel Scmitt az utóbbi időben az egyik legolvasottabb francia szerző. Könyveit huszonöt nyelvre lefordították már, magyarul eddig az Oszkár és Rózsa mami, illetve az Ibrahim úr és a Korán virágai jelent meg. Színdarabjait az egész világon játsszák. A Noé gyermeke újabb megható és meggyőző tanúságtétel az emberség, a különbségeket, vélekedéseket és hiteket egyesítő szeretet mellett.

Adatok
Raktári kód:
198531
ISBN:
9630781350
EAN:
9789630781350
Eredeti megnevezés:
L'enfant de Noé
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
132
Méret [mm]:
113 x 189 x 15
Tömeg [g]:
180
Hozzászólások