Nincs engedélyezve a javascript.
Angol társalgási zsebkönyv
Elolvastam
Tetszik

Angol társalgási zsebkönyv

Számtalan nyelvi helyzet és fordulat

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
799 helyett
679 Ft
-15 %
Korunkban igen fontos elvárás az angol nyelv kellő mélységű ismerete: a munkahelyen és a mindennapi élet számos pillanatában igen fontos, hogy e nyelvet ismerjük. Sok nyelviskola és kiadvány gondoskodik arról, hogy e nyelv, a "modern kor latinja" szabályait és törvényszerűségeit minél hamarabb és egyszerűbb módon sajátíthassuk el.
Leírás a könyvről

Korunkban igen fontos elvárás az angol nyelv kellő mélységű ismerete: a munkahelyen és a mindennapi élet számos pillanatában igen fontos, hogy e nyelvet ismerjük. Sok nyelviskola és kiadvány gondoskodik arról, hogy e nyelv, a "modern kor latinja" szabályait és törvényszerűségeit minél hamarabb és egyszerűbb módon sajátíthassuk el. Arról azonban nem gondoskodhatnak, hogy ezeket bármely pillanatban fel tudjuk idézni, és különösen, hogy helyesen használni is tudjuk. Számos nyelvi helyzet, fordulat adódhat ugyanis az idegen nyelvű kommunikáció során, amikor a nyelvtani szabályok, de még a szavak ismerete sem segíti a nyelvtanulót: annál inkább egy társalgási zsebkönyv!

A kötetet kifejezetten úgy állították össze, hogy a hétköznapok és ünnepnapok pillanatait, gondolatait és nyelvi helyzeteit dolgozza fel, hasznosítható módon a nyelvtanulók számára, hogy mindezeket könnyen alkalmazhassa is. A társalgási zsebkönyvhöz ezenkívül csupán bátorság és egy mosoly szükségeltetik!

Adatok
Raktári kód:
102610
ISBN:
9639778542
EAN:
9789639778542
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
112
Méret [mm]:
125 x 200 x 8
Tömeg [g]:
90
Hozzászólások