Nincs engedélyezve a javascript.
A nyughatatlan ember
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

A nyughatatlan ember

Aki Auschwitz poklából a legmagasabb csúcsokig jutott

Jelenleg nem rendelhető
2 999 helyett
2 249 Ft
25 %
"Olvassák el ezt az életrajzot, és egy megfoghatatlan figurát, egy regényes életű férfit ismernek meg." (Elie Wiesel) Rolf Huth élete tele volt fordulatokkal, nagyszerű pillanatokkal, gyötrelmes szakításokkal, életveszélyes kínzásokkal. A kötet oldalain az ő életébe nyerhetünk betekintést.
Leírás a könyvről

"Olvassák el ezt az életrajzot, és egy megfoghatatlan figurát, egy regényes életű férfit ismernek meg, akinek kalandjai a legszínesebb írói fantáziával is felveszik a versenyt.

Ravasz diplomata... ügyes üzletember és szerencsejátékos; ellenállhatatlan, de hűséges Don Juan; párját ritkító életművész, aki iskoláskorú fiát párizsi mulatókba vitte, hogy az életre tanítsa. A szavak és élvezetek mágusa, aki veszteségein ugyanúgy tudott viccelődni, mint a sikerein. A társaság bálványa, aki hirtelen eltűnik egy-egy híres szalonból, hogy szálfatermetével egy másikban jelenjen meg... Hogyan tudhatott mindeközben a fontos dolgokra koncentrálni? Egyáltalán: mik lehettek számára a fontos dolgok? A sikerei? A mindennapok öröme? Szembeszállni a nehézségekkel, hogy aztán legyőzze őket? [...]

Remekül tudott mesélni. És volt mit mesélnie. Budapest, Párizs, Auschwitz [...]

A legnagyobb szerelmét, a legfelkavaróbb szenvedélyt ugyancsak Auschwitzban találta meg. [...] Honnan volt elég ereje, hogyan volt benne elég vágy ahhoz, hogy a Bunkerban szerelmeskedjen szíve választottjával, csak egy lépésre onnan, ahol emberi lények a legszégyenteljesebb megaláztatások közt pusztultak el a föld alatti cellákban?" (Elie Wiesel)

Adatok
Raktári kód:
718500
ISBN:
9632977539
EAN:
9789632977539
Eredeti megnevezés:
L'homme qui ne s'arretait jamais
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
248
Méret [mm]:
135 x 210 x 21
Tömeg [g]:
310
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk