Nincs engedélyezve a javascript.
A pokol tanúja ... és ami azóta történt ...
Olvastam
Kedvenc könyvem

A pokol tanúja ... és ami azóta történt ...

Bővített válogatás új fejezetekkel

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
-25 %
Olykor torokszorító, olykor meghatóan könnyes vagy éppen kacagtató, de minden esetben erőt adó történetek a világ valamennyi tájáról, földi paradicsomokból és nyomornegyedekből. Utazások Kolumbiától Albániáig, Magyarországtól Afganisztánig. A Pokoli és Angyali történetek sorozat legutolsó kötete.
Leírás a könyvről

Búcsúkönyvet tart kezében a kedves olvasó, a Pokoli és Angyali történetek sorozat legutolsó kötetét. Aki A pokol tanújával tart, lebilincselően izgalmas kalandok részesévé válik.

Bepillanthat egy lakatlan szigetre, a világ legszegényebb országának poklába, kacaghat egy csalókat átverő csaló furfangjain, átölelheti a világ legerősebb emberét.Ám A pokol tanúja még ennél is többet kínál: Tvrtko beszámol arról, hogy mi lett a filmek, könyvek főhőseinek további sorsa. Mi lett azokkal, akiket kifosztottak az afrikai levélcsalók? Hát a királynővel, aki siketsége miatt sosem beszélt, ma pedig már ezrek előtt tart lelkesítő beszédeket? Milyen csodát tett Magyarországon a kezek és lábak nélkül élő szónok, Nick Vujicic? Mi a titka?

Mindezen kívül vadonatúj fejezetek és egy teljes könyv, a Fertő, szülőknek kötelező! is helyet kapott a kötetben. A Fertő gyakorlati tanácsokat ad: mit tegyünk, ha elvetemült internetes bűnözők megpróbálják behálózni gyermekünket?Tvrtko elviszi az olvasót abba a pokolba, amely nem távoli földrészek véres háborúiban, hanem akár a saját hálószobánkban leselkedhet ránk.Olykor torokszorító, olykor meghatóan könnyes vagy éppen kacagtató, de minden esetben erőt adó történetek a világ valamennyi tájáról, földi paradicsomokból és nyomornegyedekből. Utazások Kolumbiától Albániáig, Magyarországtól Afganisztánig.A pokol tanúja... és ami azóta történt... A nagy felfedezések most önre várnak.

Adatok
Raktári kód:
732955
ISBN:
9630875387
EAN:
9789630875387
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
672
Méret [mm]:
168 x 234 x 44
Tömeg [g]:
1230
Hozzászólások