Nincs engedélyezve a javascript.
Pokoli történetek - Különkiadás
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 299 Ft
3+2
A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelenik a Pokoli Történetek - Angyali Történetek sorozat valamennyi kötete! A különkiadás segítségével keresztül-kasul beutazhatják a Földet, Ciprustól Kolumbiáig, Pakisztántól Las Vegasig. Vujity Tvrtko torokszorító vagy éppen mosolyra fakasztó történetekkel várja önöket.
Leírás a könyvről

A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelenik a Pokoli Történetek - Angyali Történetek sorozat valamennyi kötete!



A Pulitzer-emlékdíjas Vujity Tvrtko a tőle megszokott, hihetetlenül izgalmas, olykor könnyfakasztó vagy éppen mulatságos történeteket mutat be lebilincselő sorozatában.

- Eljuthatnak Vietnamba és Kambodzsába, megismerhetik a gyilkos mezők világát, ahol a koponyák ezrei és a szögesdrótok között mindig zöld a fű. Ezena vidéken, egy elfelejtett magyar árvaházban élnek a „magyar árvák”

- Találkozhatnak az énekes lánnyal, aki a halállal is dacolva csak egyet akart, énekelni, énekelni és énekelni, minden áron.

-Tvrtkóval tarthatnak a nyugat-afrikai Ghánába, a pontosabban Accra-Adabrakába is, ahol mézédes az ananász, és ahol egy bűbájos, koromfekete, ízig-vérig magyar ember, Feri bácsi az igazi sztár.
- Olvashatnak a kosaraslány megrázó esetéről, aki egyik pillanatról a másikra minden magyarázat nélkül kómába esett.

- Megismerhetik egy édesanya történetét, aki mindig is könyvet akart írni, de sohasem sikerült neki. Aztán mégis megírta élete könyvét - saját kisgyermeke haláláról

- Bepillantást nyerhetnek a pakisztáni hegyekben élő szemétevő gyerekek életébe.

- Felkereshetik Las Vegas csillogóan titokzatos világát; megtudhatják, hogyan lesz egy nyugdíjas bányászból vallási guru egy magyar nyomortelepen; találkozhatnak az Aruba szigetén élő Sztálinnal.



A különkiadás segítségével keresztül-kasul beutazhatják a Földet, Ciprustól Kolumbiáig, Pakisztántól Las Vegasig. Vujity Tvrtko torokszorító vagy éppen mosolyra fakasztó történetekkel várja önöket.

Adatok
Raktári kód:
736765
ISBN:
9633574560
EAN:
9789633574560
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
135 x 208 x 22
Tömeg [g]:
280
Hozzászólások