Nincs engedélyezve a javascript.
Újabb pokoli történetek
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 299 Ft
3+2
A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelenik a Pokoli Történetek - Angyali Történetek sorozat valamennyi kötete! A Pulitzer-emlékdíjas Vujity Tvrtko a tőle megszokott, hihetetlenül izgalmas, olykor könnyfakasztó vagy éppen mulatságos történeteket mutat be lebilincselő sorozatában, például egy hétezres lepratelepről, egy kettévágott faluról vagy a Núbiai-sivatagban élő "magyar" törzsről.
Leírás a könyvről

A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelenik a Pokoli Történetek - Angyali Történetek sorozat valamennyi kötete!A Pulitzer-emlékdíjas Vujity Tvrtko a tőle megszokott, hihetetlenül izgalmas, olykor könnyfakasztó vagy éppen mulatságos történeteket mutat be lebilincselő sorozatában.- Egy telep, ahol hétezer leprás él. Ahol a titkos hármas szektorban az arc nélküli emberek élik nyomorúságos mindennapjaikat. Ahol a pénz nem ér semmit. Ahol a félelem az igazi úr.

- Egy férfi, aki egyetlen rossz mozdulatért három évig szenvedett. Berohant a pályára egy falusi focimeccsen, aztán kirúgta a gólba tartó labdát. Nem kellett volna, megváltozott az egész élete.

- Egy magyar falu, amelyet egyik napról a másikra kettévágtak. A szögesdrótok, villanypásztorok és az aknazár szétválasztotta az egymástól pár méterre élő családokat, rokonokat, barátokat.

- Egy apa, akinek a testét tíz éve szalámiként szeletelik, mégsem adta fel, egyetlen percre sem.

- Egy fiú, aki életét adta mások életéért, és igazi hős lett.

- Egy bácsi, aki pillanatok alatt vált sztárrá - ...szegény.

- Egy törzs, amely magyarnak vallja magát a Núbiai-sivatagban. Tvrtko meglátogatta őket a homoktenger közepén, ahol magyar tévét néznek, magyar képeslapokat gyűjtenek, ahol őshazájukról álmodoznak.Az Újabb pokoli történetek segítségével keresztül-kasul beutazhatják a Földet, Etiópiától Somberekig, Szelmenctől Korfuig.

Vujity Tvrtko torokszorító vagy éppen mosolyra fakasztó történetekkel várja önöket.

Adatok
Raktári kód:
736441
ISBN:
9633574546
EAN:
9789633574546
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
135 x 208 x 20
Tömeg [g]:
250
Hozzászólások