Nincs engedélyezve a javascript.
Ráadásnap
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 200 helyett
2 720 Ft
-15 %
Giacomo megrögzött agglegény. Harmincöt évesen egyszerre kisfiú és macsó, nagydumás nőcsábász, afféle "érzelmi fogyatékos", akinek minden nő tetszik - csak ne maradjon sokáig! Egy napon munkába menet a villamoson megpillantja Michelát, aki épp az ellentéte.
Leírás a könyvről

Nem az a kérdés, hogy mennyit kell várni, hanem hogy kire vár az ember.Ébresztő, kávé, villamos, iroda, konditerem, pizza, mozi, szex - ex...Giacomo megrögzött agglegény. Harmincöt évesen egyszerre kisfiú és macsó, nagydumás nőcsábász, afféle "érzelmi fogyatékos", akinek minden nő tetszik - csak ne maradjon sokáig!

Egy napon munkába menet a villamoson megpillantja Michelát, aki épp az ellentéte: túlságosan komoly, igényes, neki senki sem elég jó. Menekülnek is előle a férfiak. Bár két hónapig együtt villamosoznak reggelente, Giacomo sem meri lerohanni, mi több, ez eszébe sem jut. Mikor végre összeismerkednek, kiderül, hogy a lány másnap Amerikába költözik. Giacomo attól fogva nem találja a helyét. Utánamegy New Yorkba. Kitalálnak egy játékot, hogy, úgymond, összecsiszolják kettejük igényeit. Kilenc napot fognak együtt tölteni a legkomolyabb szerelem és összetartozás jegyében. Kilenc nap édes élet, egy perccel sem több. Hosszú távra tervezni, komolykodni tilos!

Így indul ez a mai románc egy érzelmi fogyatékossal.Fabio Volo ismert olasz színész, riporter, író és újságíró. Olaszországban eddig hat regénye jelent meg, a Ráadásnap ezek sorában a negyedik. Öniróniával teli, könnyed, vicces, mégis tartalmas olvasmány, amelyben gyakorlatilag minden téma terítékre kerül: ébresztő, kávé, villamos, iroda, konditerem, pizza, mozi, szex, ex - satöbbi...

Az író főszereplésével film is készült belőle.A Könyvjelző magazin 2013. márciusi számában megjelent cikk: Dilemmák, szex és New YorkOlvass bele! : RáadásnapA Könyvjelző magazin 2013. áprilisi számában megjelent cikk: Férfiak Fabio Volo iskolája

Adatok
Raktári kód:
724324
ISBN:
9630794565
EAN:
9789630794565
Eredeti megnevezés:
Il giorno in piú
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
308
Méret [mm]:
128 x 206 x 27
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások