Nincs engedélyezve a javascript.
Ragyog a hold
Elolvastam
Tetszik

Ragyog a hold

Az Otoriak története III. könyv

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 300 Ft
3+2
Az Otoriak történetének harmadik része ugyanarra a világtól elzárt, gyönyörű és varázslatos tájra viszi az olvasót: Lian Hearn gazdag képzeletének középkori Japánjába, ahol a szertartásos rituálék és viselkedéskódexek, a megtévesztő látszatok uralkodnak.
Leírás a könyvről

Az Otoriak történetének harmadik része ugyanarra a világtól elzárt, gyönyörű és varázslatos tájra viszi az olvasót: Lian Hearn gazdag képzeletének középkori Japánjába, ahol a szertartásos rituálék és viselkedéskódexek, a megtévesztő látszatok uralkodnak.Otori Takeo és Sirakava Kaede immár férj és feleség, és szilárdan elhatározzák, hogy megerősítik birtokaikat. Elkapkodott házasságkötésük azonban feldühítette Arai Daiicsit, a Hármas Birodalom urát, és vérig sértette az előkelő főnemest, Fudzsivarát, aki saját menyasszonyának tekintette Kaedét. A kötet tovább követi Takeo és Kaede történetét, azt, hogy miként próbálják konszolidálni hatalmukat, és beteljesíteni a szent öregasszony jóslatát:

Három vér keveredik benned. A Rejtettek közé születtél, de léted kitudódott, és már nem vagy a magad ura. A föld majd megadja, amit a menny kíván.

Országod tengertől tengerig fog érni. De a békének vérontás lesz az ára...

Adatok
Raktári kód:
179650
ISBN:
9630778696
EAN:
9789630778695
Eredeti megnevezés:
Brilliance of the Moon
Megjelenés:
2005.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
428
Méret [mm]:
130 x 190 x 26
Tömeg [g]:
440
Hozzászólások