Nincs engedélyezve a javascript.
A boszorkány éjszakája
Olvastam
Kedvenc könyvem

A boszorkány éjszakája
(E-könyv)

Az északi erdő legendája 3.

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 549.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az Északi erdő legendája-trilógia lélegzetelállító végső felvonásában Vászja és Morozko halálos ellenségekkel küzd a látható és a láthatatlan Oroszország megmentéséért.
A katasztrófa sújtotta Moszkva lakói válaszokat és felelőst keresnek. Vászja magára marad, minden oldalról ellenségek veszik körül.
Leírás a könyvről
Az Északi erdő legendája-trilógia lélegzetelállító végső felvonásában Vászja és Morozko halálos ellenségekkel küzd a látható és a láthatatlan Oroszország megmentéséért.

A katasztrófa sújtotta Moszkva lakói válaszokat és felelőst keresnek. Vászja magára marad, minden oldalról ellenségek veszik körül. A tomboló nagyherceg szövetségesei háborúba és pusztulásba vezetik az országot, miközben egy gonosz démon káoszt és halált hint szerteszét. Vászja az események sűrűjében találja magát, és rá kell döbbennie, hogy mindkét világ sorsa az ő kezében van. A fiatal boszorkány kétségbeesetten próbálja megmenteni Oroszországot, Morozkót és a mágikus világot, de könnyen lehet, hogy választania kell.
Adatok
Raktári kód:
800860
ISBN:
9789634477105; 9789634477112
EAN:
9789634477112
Eredeti megnevezés:
The Winter of the Witch
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
480
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Szerző

Katherine Arden
Katherine Arden
Az 1987-ben Texasban született és Oroszországban és Franciaországban is hosszabb időt eltöltő Katherine Ardent egyetemi évei alatt ejtette rabul a szláv mítoszok világa, és miután diplomázása után néhány évet többek között papaja szedéssel töltött Hawai-on, belevágott első regénye megírásába. Az orosz mítoszok és népmesék világát briliáns módon újrateremtő Medve és csalogány 2017 egyik fantasy sikerkönyvének bizonyult, folytatása, a nemsokára Magyarországon is megjelenő Lány a toronyban pedig még feljebb tette a lécet.
Hasonló termékek