Nincs engedélyezve a javascript.
Kígyó & Galamb
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 569.-
Eredeti ár:
4 199.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Louise le Blanc két évvel ezelőtt tagadta meg a mágiát, és menekült el boszorkánytársai közül Cesarine városába, ahol abból él, amit el tud emelni. A boszorkányokra vadásznak, és ha az Egyház sikerrel jár, akkor máglyán végzik. Reid Diggory az Egyház vadászaként egyetlen szent elvnek rendeli alá életét: Boszorkányt ne hagyj életben.
Leírás a könyvről
Louise le Blanc két évvel ezelőtt tagadta meg a mágiát, és menekült el boszorkánytársai közül Cesarine városába, ahol abból él, amit el tud emelni. A boszorkányokra vadásznak, és ha az Egyház sikerrel jár, akkor máglyán végzik.
Reid Diggory az Egyház vadászaként egyetlen szent elvnek rendeli alá életét: Boszorkányt ne hagyj életben. A kifürkészhetetlen végzet azonban úgy látja jónak, hogy Lou, a renegát boszorkány és Reid, a könyörtelen boszorkányvadász a házasság szent kötelékében egyesüljön.
Kényszerházasságuk lassan valódi szerelemmé érik, de jövőjük egyre bizonytalanabb. Az Egyház és a boszorkányok között dúló ősi háború új erőre kap, és Lounak nem pusztán férjétől kell megóvnia halálos titkát - saját fajtája is rá vadászik. A szerelem azonban vakká tesz, és könnyen lehet, hogy közös sorsuk a máglyán teljesedik be…
Shelby Mahurin Kígyó & Galamb-trilógiája az elmúlt évek egyik legnagyobb Young Adult sikere, ami olvasók millióinak szívét ejtette rabul világszerte, és mind az Amazon, mind a Goodreads olvasói 2019 egyik legjobb könyvének választották.
Adatok
Raktári kód:
802650
EAN:
9789632668482
Eredeti megnevezés:
Serpent & Dove
Megjelenés:
2022.
Hozzászólások
 

Szerző

Shelby Mahurin
Shelby Mahurin
Shelby Mahurin egy kis amerikai farmon nőtt fel, ahol a faágak varázspálcákká váltak a képzeletében, a tehenek pedig sárkányokká. Túláradó képzelőereje felnőttkorában is megmaradt, így az írói pályát választotta. Amikor épp nem ír, akkor a The Office című sorozatot nézi újra, vagy az Instagramot pörgeti. Shelby gyermekkori otthona közelében él férjével, félvad gyermekeikkel és macskájukkal.