Nincs engedélyezve a javascript.
Empire
Elolvastam
Tetszik

Empire 'V'

Elbeszélés a valódi felsőbbrendű emberről

Nem rendelhető
3 000 helyett
2 550 Ft
3+2
Roman Storkinnak keze-lába egy bordásfalhoz van kötözve, és nem tudja, mi történt vele - csak azt, hogy egy álarcos őrülttel tartózkodik egy szobában. Ráadásul egy perverz őrülttel, aki közli vele, hogy ő vámpír, és hősünket választotta ki, hogy az utódjává változtassa. Romannak sok mindent meg kell tanulnia, hogy igazi vámpírrá váljon.
Leírás a könyvről

Roman Storkinnak keze-lába egy bordásfalhoz van kötözve, és nem tudja, mi történt vele - csak azt, hogy egy álarcos őrülttel tartózkodik egy szobában. Ráadásul egy perverz őrülttel, aki közli vele, hogy ő vámpír, Brahmának hívják, és hősünket választotta ki, hogy az utódjává változtassa.

Szegény Roman eddig egy áruházban dolgozott, és reménye sem volt rá, hogy belekóstoljon a "glamourba", a színes magazinokban ábrázolt édes életbe. Egyszer, szomorúan kóborolva Moszkvában, meglátott egy feliratot: "Reális esély bekerülni az elitbe. 06. 22. 18.40 - 18.55. Második esély nem lesz." Ostoba viccnek gondolta, de azért bement. Épp annyi idő volt. És ki tudja...

Most hát itt van az "elit" képviselőjének szobájában - mert Brahma valóban vámpír, s mint hamarosan kiderül, a világnak ők az urai: ők tenyésztették ki az embert, s belőlük nyerik a "babloszt": az italt, amely táplálja őket. S ők tisztán látják a világ felépítését, melynek két alappillére a "glamour" és a "diskurzus".

Romannak - immár II. Rama néven - sok mindent meg kell tanulnia, hogy igazi vámpírrá - a tápláléklánc legfelső és leghumánusabb lényévé - váljon. Majd számot is kell adnia e tudásáról: arról például, hogyan tudja észrevétlenül úgy megharapni egy ember nyakát, hogy a kevéske vörös folyadékból az illető lelkének minden titka föltáruljon előtte.

Adatok
Raktári kód:
100250
ISBN:
9630784740
EAN:
9789630784740
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
498
Méret [mm]:
116 x 189 x 29
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások