Nincs engedélyezve a javascript.
Szürkület
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 200 Ft
3+2
Földrengések és cunamik tombolnak Amerikában, Ázsiában, a csendes-óceáni szigeteken, majd Moszkvában. A kormányok minden intézkedésük ellenére sem tudják megállítani a pusztítást. Egyetlen ember van a világon, aki megszerezheti a kulcsot az események értelmezéséhez: egy moszkvai fordító, akinek rejtélyes kézirat kerül a kezébe...
Leírás a könyvről

Földrengések és cunamik tombolnak Amerikában, Ázsiában, a csendes-óceáni szigeteken, majd a katasztrófák áradata Moszkvát is eléri. Bár a kormányok és a tudósok igyekeznek mindenkit megnyugtatni, világos, hogy ennyi pusztítással az ember már nem tud megbirkózni. És senki sem érti, miért bolydult fel a föld, mintegy haláltusáját vívó, óriási fájdalmakkal küzdő öregember.

Egyetlen ember van a világon, aki megszerezheti a kulcsot az események értelmezéséhez s talán leállításához is: egy moszkvai fordító, akinek rejtélyes kézirat kerül a kezébe.

Egy XVI. századi konkvisztádor naplóját kell lefordítania a titokzatos megbízó számára - s ahogy fejezetről fejezetre halad előre, a maják szent városát kutató, a yucatáni erdőkben hátborzongató kalandokat átélő hajdani spanyol katonákhoz hasonlóan ő is egyre közelebb kerül ahhoz a szent szöveghez, amely talán mindenre választ ad.

A világsikerű Metró-regények szerzője a 2012-vel kapcsolatos izgalmakat és félelmeket, a maja indiánokhoz fűződő legendákat és saját filozófiai gondolatait összegyúrva különleges kalandregényt alkotott, melyet Oroszországban úgy reklámoznak:

"Az oroszok válasza Dan Brownra és Chuck Palahniukra."

Adatok
Raktári kód:
720523
ISBN:
9630793483
EAN:
9789630793483
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
264
Méret [mm]:
154 x 230 x 17
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások