Nincs engedélyezve a javascript.
Azután
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 499 Ft
3+2
Az Azután egyszerre izgalmas krimi és szívszorító történet. A szerző bámulatos tehetséggel szövi a történet szálait és tárja fel a rendíthetetlen anyai szeretet mélységeit. A könyvet az Amazon a 2011-es év tíz legjobb könyve közé választotta, a Waterstones könyvesbolthálózatban pedig ez lett az év könyve 2011-ben.
Leírás a könyvről

Grace idilli életet él férjével, tinédzser lányával, Jennyvel és kisfiával, Adammel. Ezt az idillt azonban az égő iskolaépület fekete füstje homályosítja el. Grace-nek meg kell mentenie Jennyt, aki az épületben rekedt. A rendőrség nyomozni kezd, és kiderül, hogy a tűz nem baleset volt - valaki meg akarta ölni Jennyt. Csak Grace tudja, hogy ártatlan embert gyanúsítanak, és ő az egyetlen, aki megvédheti a lányát. Ehhez azonban le kell győznie minden fizikai korlátot...Az "Azután" egyszerre izgalmas krimi és szívszorító történet. Akiknek tetszett Alice Sebold „Komfortos mennyország” című bestsellere, azok ezt a regényt sem tudják majd letenni. A szerző bámulatos tehetséggel szövi a történet szálait és tárja fel a rendíthetetlen anyai szeretet mélységeit.

A könyvet az Amazon a 2011-es év tíz legjobb könyve közé választotta, a Waterstones könyvesbolthálózatban pedig ez lett az év könyve 2011-ben."Az Azután minden egyes oldala mestermű. Kíméletet nem ismerő érzelmi hatás, költőien vibráló stílus és lebilincselő történet egyesül ebben a transzcendens irodalmi élményben. Garantálom, hogy ez a regény mindenkit meghat." (Jeffery Deaver)A Könyvjelző magazin 2012. decemberi számában megjelent cikk:Lángoló idill
Ízelítő a könyvből: Részlet

Adatok
Raktári kód:
726819
ISBN:
9633571002
EAN:
9789633571002
Eredeti megnevezés:
Afterwards
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
472
Méret [mm]:
131 x 198 x 24
Tömeg [g]:
380
Hozzászólások