Nincs engedélyezve a javascript.
A születésnapi meglepetés
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

A születésnapi meglepetés

Jelenleg nem rendelhető
2 980 helyett
2 533 Ft
15 %
Szex, botrány és politika - mindez együtt van ebben a világszerte nagy sikert aratott, Angliában pedig nagy port kavart történetben!
Leírás a könyvről

Szex, botrány és politika - mindez együtt van ebben a világszerte nagy sikert aratott, Angliában pedig nagy port kavart történetben!

Margaret Thatcher kormányzása idején üstökösként robban be a politikai életbe a konzervatív politikus, Ivor Tasham, akinek szexuális téren szokatlan ízlése van. Vágyainak kiélésére méltó partnerre talál a házasságán kívüli örömöket kereső, vadítóan szép Hebe Furnal személyében. Ivor egy fergeteges pásztorórát tervez Hebe születésnapja alkalmából. A vakmerő szexuális kalandhoz különleges kíséretet szervez a lánynak. A légyotthoz kölcsönkér egy alkalomnak illő vityillót, behűti a pezsgőt... Hebe szintén lázasan készül a féktelen éjszakára: combközépig érő lakkcsizmát, szuperszexi, fekete fűzőt és egy vadonatúj bilincset szerez be - merthogy a képviselő úr gyengéje a szado-mazo szex. Azonban a veszélyes játéknak ára és beláthatatlan következményei vannak. Borzasztó haláleset történik, a botrány bármelyik pillanatban kipattanhat...

Barbara Vine izgalmas könyve élethű képet fest a Vaslady konzervatív kormányzata idején tevékenykedő toryk kapzsi és önkényes világáról. Az írónő mesteri módon szövi a szálakat ebben a hamisítatlan angol krimiben, amely egyszerre bűnügyi és történelmi regény, hiszen megismerhetjük belőle az IRA támadásaitól illetve a Közel-Keleten történő zavargásoktól feszült Nagy-Britannia politikai életét is.

Adatok
Raktári kód:
147115
ISBN:
9639943292
EAN:
9789639943292
Eredeti megnevezés:
The Birthday Present
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
143 x 204 x 20
Tömeg [g]:
260
Hozzászólások
 
Hasonló termékek