Nincs engedélyezve a javascript.
Azon az éjszakán
Olvastam
Kedvenc könyvem

Azon az éjszakán
(E-könyv)

A családért bármit...?

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 824.-
Eredeti ár:
4 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Azon az éjszakán minden fenekestül felfordult. Azon az éjszakán, amikor Frannie gyilkossá vált, bár nem szándékosan… Azon éjszakán segítettünk neki eltemetni a holttestet, hiszen mi mást tehettünk volna? Egy meleg nyári éjszakán az éppen Olaszországban nyaraló Joe és Cathy Plant telefonhívást kap, ami örökre megváltoztatja életüket.
Leírás a könyvről
Azon az éjszakán minden fenekestül felfordult. Azon az éjszakán, amikor Frannie gyilkossá vált, bár nem szándékosan… Azon éjszakán segítettünk neki eltemetni a holttestet, hiszen mi mást tehettünk volna?
Egy meleg nyári éjszakán az éppen Olaszországban nyaraló Joe és Cathy Plant telefonhívást kap, ami örökre megváltoztatja életüket. A testvérpár azért vásárolt közös nyaralót húgukkal, Frannie-vel, hogy itt pihenhessék ki magukat, miután éjt nappallá téve dolgoznak a családi állatorvosi rendelőben.
Frannie megölt egy embert, és most a segítségükre szorul. Ők pedig mindig is nagyon közel voltak egymáshoz, egyesek szerint túlságosan is közel. Nem elég, hogy ugyanott dolgoznak, még a házuk is egymás mellett áll. És most közösen ástak el egy hullát…
Ám amikor hazatérnek Angliába, a három testvér a rendőrségnek, a barátaiknak és egymásnak mondott hazugságok szövevényes hálójában találja magát. És az idő előrehaladtával egyre inkább belebonyolódnak.
De kiben bízhatsz, ha a családodban sem?
Adatok
Raktári kód:
803424
EAN:
9789635824649
Eredeti megnevezés:
That Night
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
496
Hozzászólások
 

Szerző

Gillian McAllister
Gillian McAllister
Gillian McAllister azóta ír, amióta az eszét tudja, irodalmi karrierje beindulása előtt azonban ügyvédként dolgozott. Mára öt nagysikerű thriller szerzője, és kizárólag az írásra koncentrál. Az írónő az angliai Birmighamben él.
Hasonló termékek