Nincs engedélyezve a javascript.
A tökéletes alany
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 399 Ft
-40 %
18 és 32 év közötti hölgyeket keresünk, akik részt vennének egy kiváló New York-i pszichiáter vezetésével lefolytatandó, etikával és morállal kapcsolatos felmérésben. A résztvevőket bőkezűen megjutalmazzuk.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Lassú fordulatokkal teli, az utolsó fordulattól pedig a lélegzeted is elakad… mesteri szintű feszültségkeltés.”

Publishers Weekly

„Mesterien fokozza a feszültséget… a legvégéig találgatni fogsz. Remek folytatás.”

Booklist

„Tűkön ülve fogod olvasni ez a pszichológiai feszültséggel teli könyvet.”

Olvasói vélemény (Amazon)

„Félelmetes. Kísérteties. Kell ennél több?”

Olvasói vélemény (Amazon)

„Ez a duó mesteri szintre emelte a feszültségkeltés művészetét.”

Olvasói vélemény (Amazon)

„Jól megírt, függőséget okozó könyv. Nem tudtam letenni, és túl gyorsan ki is olvastam. Érdekesnek és izgalmasnak találtam, nagyon ajánlom.”

Olvasói vélemény (Amazon)

Leírás a könyvről

18 és 32 év közötti hölgyeket keresünk, akik részt vennének egy kiváló New York-i pszichiáter vezetésével lefolytatandó, etikával és morállal kapcsolatos felmérésben. A résztvevőket bőkezűen megjutalmazzuk. Garantáljuk a névtelenséget. További információért, kérjük, telefonáljon!

Az állandó pénzszűkében lévő 28 éves Jessica Farris számára egy hazugságot is megér, hogy bekerüljön az 500 dollárral kecsegtető pszichológiai kutatásba. A titokzatos és karizmatikus dr. Shields lehetőséget lát benne, így a kísérlet gyakorlati síkon folytatódik - természetesen magasabb fizetségért cserébe. Jessicának hamarosan azt is megszabják, milyen ruhákat hordjon, hogyan viselkedjen, és lassacskán azt sem tudja, hogy mi a valóság és mi a manipulatív kísérlet. A paranoia fogságában vergődő lány nyomozásba kezd, hogy kiderítse a pszichiáternő valódi célját és a titokzatos 5. számú alany sorsát. Az …és én téged el nem hagylak íróinak új regénye letehetetlenül fordulatos pszichológiai thriller az emberi kapcsolatok mélyén rejlő sötétségről.

Adatok
Raktári kód:
800130
EAN:
9789634476047
Eredeti megnevezés:
An Anonymous Girl
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
464
Méret [mm]:
135 x 208 x 30
Tömeg [g]:
370
Hozzászólások
 

Szerző

letoltes_2.jpg
Greer Hendricks
Greer Hendricks a Columbia Egyetemen szerzett mesterfokozatot újságírásból, majd az Allure magazinnál dolgozott. Írásai többek közt a The New York Times és a Publishers Weekly magazinok hasábjain jelentek meg. Később több mint két évtizedet töltött szerkesztőként a Simon & Schuster kiadónál. A Sarah Pekkanennel közösen írt ...És én téged el nem hagylak az első regénye, amelynek hamarosan megjelenő filmváltozatához a forgatókönyv is a kettejük munkája. 2019. elején napvilágot látott a szerzőpáros legújabb könyve, a The Anonymous Girl is.