Nincs engedélyezve a javascript.
Halálos kockázat
Olvastam
Kedvenc könyvem

Halálos kockázat

Vajon mekkora áldozatot kell hozni a tudomány érdekében?

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
900 Ft
-70 %
Kimberly Stewart, a salemi boszorkányperek egyik áldozatának, Elizabeth Stewartnak a leszármazottja. Ő örökölte a házat, ahol a lány lakott, ahol Edwarddal, a fiatal agykutatóval rábukkannak egy új szer alapanyagára. Robin Cook mesterien vezeti el a 17. századi tömeghisztéria történetének szálait az új gyógyszer létrejöttének történetéhez.
Leírás a könyvről

Dr. Edward Armstrong, a nagyreményű fiatal agykutató egy véletlen folytán milliárdokat érő molekulát fedez fel, egy új alkaloidot, a jövő század ideggyógyszerének alapanyagát.

A gyönyörű Kimberly Stewart az 1692-es salemi boszorkányperek egyik áldozatának, Elizabeth Stewartnak a leszármazottja. Ő örökölte bátyjával azt az ódon házat, ahol Elizabeth lakott, és ahol Edwarddal rábukkantak az új szer alapanyagára. Miközben Kimberly szinte megszállottként próbál mindent megtudni a tragikus sorsú Elizabethről, Edward a kecsegtető milliárdok reményében úgy dönt, hogy először saját magán próbálja ki az új gyógyszert...Robin Cook mesterien vezeti el a tizenhetedik századi tömeghisztéria történetének szálait az új gyógyszer létrejöttének lenyűgözően izgalmas történetéhez. És közben Salemben háromszázkét év múltán újra elszabadulni látszik a pokol...A Könyvjelző magazin 2014. áprilisi számában megjelent cikk: Vállalja a rizikót?

Adatok
Raktári kód:
735514
ISBN:
9633571927
EAN:
9789633571927
Eredeti megnevezés:
Acceptable Risk
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
130 x 198 x 28
Tömeg [g]:
370
Hozzászólások