Nincs engedélyezve a javascript.
London Boulevard
Elolvastam
Tetszik

London Boulevard

Nem minden gengszter akar bűnöző lenni

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 999 Ft
3+2
Mitchel jól ismeri London bevándorlóktól nyűzsgő, lepusztult városrészeit, ahol az ember maga is bűnözővé válik, vagy rettegve figyelheti, mikor rúgják be a lakása ajtaját... A kérdés az: létezik-e harmadik út?
Leírás a könyvről

Mitchell frissen szabadul a börtönből, miután három évet töltött rács mögött egy olyan bűncselekményért, amire nem is emlékszik... Barátja, Billy Norton pontosan tudja, mi történt azon az estén, de az igazság feltárása helyett már a börtön előtt várja, hogy újra magával sodorja a gengszterek világába. Mitch azonban szeretne kimaradni a komolyabb balhékból, ezért később nemet mond a helyi nagyfőnöknek, s Lillian Palmer, a halványan pislákoló mozicsillag villájában vállal tisztes munkát. Hiába azonban a normális élet iránti vágy és az őszinte szerelem, Mitch nem tud elbújni sem erőszakos múltja, sem a szervezett bűnözés elől...

Ken Bruen bűnügyi regénye kliséktől mentes: különös, egyszerre vonzó és taszító karakterek, izgalmas, pergő történet, meghökkentő végkifejlet, eredeti stílus. Lírai és mégis könyörtelenül realista. Nem csoda, hogy William Nonahamet, az Oscar-díjas forgatókönyvírót is megihlette és filmet forgatott belőle Colin Farrell főszereplésével.

Adatok
Raktári kód:
712032
ISBN:
9632974576
EAN:
9789632974576
Eredeti megnevezés:
London Boulevard
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
240
Méret [mm]:
131 x 198 x 20
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások