Nincs engedélyezve a javascript.
Messzire fuss, soká maradj!
Elolvastam
Tetszik

Messzire fuss, soká maradj!

Fordító:
Nem rendelhető
2 900 helyett
2 465 Ft
3+2
A tízmilliós Párizsban egy napon patkánytetemekkel fenyegető üzenetek bukkannak fel, az üzenetek nyomán itt is, ott is elforgatott négyesre emlékeztető keresztek jelennek meg a lakásajtókon; a jelöletlen ajtók mögött pedig rátalál a rendőrség az első, bolhacsípte hullákra. Valóban pestisjárvány fenyegeti Párizst, vagy a patkánybolhák csak a rendőrök figyelmét hivatottak elterelni?
Leírás a könyvről

Párizsban vagyunk. A tízmilliós városban egy szép napon patkánytetemekkel fenyegető, különös üzenetek bukkannak fel, az üzenetek nyomán itt is, ott is elforgatott négyesre emlékeztető keresztek jelennek meg a lakásajtókon; a jelöletlen ajtók mögött pedig rátalál a rendőrség az első, bolhacsípte hullákra. Valóban pestisjárvány fenyegeti Párizst, vagy a patkánybolhák csak a rendőrök figyelmét hivatottak elterelni?

A rokonszenves, columbósan slampos Adamsberg felügyelő, mindig elegáns helyettesével, Danglard-ral ellentétben nemcsak a logika kérlelhetetlen, ám olykor tévútra sodró szabályait követi, hanem hallgat a megérzéseire is. Ahogy a pestisgyilkos egyre-másra szedi áldozatait, Adamsberg mind közelebb és közelebb bukdácsol a megoldáshoz...A Fred Vargas írói álnéven működő, nemzetközi hírű és igen népszerű írónő civilben középkorász, és pestisszakértőnek sem utolsó. Regénye izgalmas, okos és mulatságos - vérbeli krimi, melyet most induló Fred Vargas-sorozatunk első darabjaként jelentetünk meg újra.

Adatok
Raktári kód:
720485
ISBN:
9630793605
EAN:
9789630793605
Eredeti megnevezés:
Pars vite et reviens tard
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
428
Méret [mm]:
124 x 183 x 26
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások