Nincs engedélyezve a javascript.
Sanctus
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 549 Ft
-15 %
Az Ortus jótékonysági szervezet élén álló Kathryn Mann és maroknyi segítője megkapja a jelet, amelyre oly régóta várnak, ám eközben a Fellegvárban élő fanatikus szerzetesközösség tagjai elveszíthetnek mindent, amit eddig felépítettek. A Sanctus semmihez sem hasonlítható apokaliptikus krimi.
Leírás a könyvről

Minden bizonyosság megkérdőjeleződik, ha egy ősidők óta zajló véres összeesküvés titka napvilágra kerül...

Földünk legrégebben lakott településén a mai Törökországban fekvő Rom városában a Fellegvár csúcsáról egy férfi a mélybe veti magát. Nem egyszerű öngyilkosságot követ el, sokkal inkább szimbolikus tettet hajt végre, amelynek a média jóvoltából az egész világ szemtanúja lehet.

Az Ortus jótékonysági szervezet élén álló Kathryn Mann és maroknyi segítője megkapja a jelet, amelyre oly régóta várnak, ám eközben a Fellegvárban az idők kezdete óta élő fanatikus szerzetesközösség tagjai talán elveszítenek mindent, amit eddig felépítettek. Készek meggyilkolni és megkínozni bárkit, megszegni minden törvényt, hogy elkerüljék a végzetes lelepleződést. Az egyik New Jersey-i lap bűnügyi tudósítójaként dolgozó Liv Adamsen számára pedig rémisztő és veszedelmes utazás kezdődik.

Az út végén egy felfedezés várja, ami megváltoztat MINDENT...Semmihez sem hasonlítható apokaliptikus krimi, fantasztikus utazás egy titokzatos és intrikákkal teli sötét világba.

Adatok
Raktári kód:
717922
ISBN:
9632977232
EAN:
9789632977232
Eredeti megnevezés:
Sanctus
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
456
Méret [mm]:
130 x 198 x 27
Tömeg [g]:
370
Hozzászólások