Nincs engedélyezve a javascript.
Az enyém, vagy a tiéd sem

Az enyém, vagy a tiéd sem

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
4 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Louise-t egy másik nőért hagyta el a férje, Andrew, és most végig kell néznie, ahogy a férfi új családot alapít. Az a bizonyos másik nő most a felesége - de Louise nem hagyja, hogy az új feleség, Caz elbitorolja azt a férfit és azt az életet, ami egykor az övé volt. Miközben a bosszúszomjas Louise mind mélyebbre ás Caz múltjában, a két nő kényszeredetten udvarias viszonya elmérgesedik.
Leírás a könyvről

Louise-t egy másik nőért hagyta el a férje, Andrew, és most végig kell néznie, ahogy a férfi új családot alapít. Az a bizonyos másik nő most a felesége - de Louise nem hagyja, hogy az új feleség, Caz elbitorolja azt a férfit és azt az életet, ami egykor az övé volt.
Miközben a bosszúszomjas Louise mind mélyebbre ás Caz múltjában, a két nő kényszeredetten udvarias viszonya elmérgesedik. Azonban elkeseredett küzdelmük közepette egyre több minden derül ki arról a férfiról is, akihez mindketten hozzámentek.
És amikor Andrew-t meggyilkolják egy családi összejövetelen, mind az új, mind a régi feleség ott áll a holttest felett.
Azt mondják, mindig a feleség a tettes. De melyik?

Adatok
Raktári kód:
800588
EAN:
9789635822508
Eredeti megnevezés:
One in Three
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
440
Méret [mm]:
135 x 208 x 35
Tömeg [g]:
510
Hozzászólások
 

Szerző

tessstimson.jpg
Tess Stimson
A brit származású Tess Stimson Oxfordban végzett, és haditudósítóként dolgozott számos válságzónában, mielőtt a békésebb írói karriert választotta volna. Könyveit eddig több mint 20 nyelvre fordították le. Az írónő jelenleg Vermontban él családjával, háziállataikkal, illetve a padlásukon tanyázó denevérekkel, és a regényírás mellett újságírást és kreatív írást oktat.