Nincs engedélyezve a javascript.
Az Égő Lámpa
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Az Égő Lámpa

Amanda Quick Álomfény-trilógiájának második könyve

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
1 650 helyett
1 238 Ft
25 %
Akció:
1 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 2 könyv esetén 40% kedvezmény, 3 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény!
Az Álomfény-trilógia egy több nemzedéket sújtó családi átok története. A rémálmoktól szenvedő Griffin Winters meg van győződve róla, hogy hatalmába kerítette a Winters-átok. Tudja, hogy ha nem akar dühöngő őrültként meghalni, meg kell találnia az Égő Lámpát - és a nőt, aki képes arra, hogy a lámpa erejével visszafordítsa a folyamatot.
Leírás a könyvről

Az Álomfény-trilógia egy több nemzedéket sújtó családi átok története. Második könyve a késő viktoriánus korba röpíti vissza a kedves Olvasót.Adelaide Pyne semmilyen eszköztől nem riad vissza, ha bordélyházakban fogva tartott fiatal lányok megmentéséről van szó, ténykedésével azonban magára vonja a londoni alvilág haragját. Így aztán nem habozik szövetséget kötni Griffin Winterssel, aki ugyan nem makulátlan hírű úriember, de rendkívül hatékony segítőtárs, ráadásul ellenállhatatlanul vonzó férfi.

A hallucinációktól és rémálmoktól szenvedő Griffin Winters szentül meg van győződve róla, hogy hatalmába kerítette a Winters-átok. Tudja, hogy ha nem akar dühöngő őrültként, szörnyű kínok közepette meghalni, meg kell találnia az Égő Lámpát - és a nőt, aki képes arra, hogy a lámpa erejének segítségével visszafordítsa a folyamatot. Amikor találkozik a titokzatos Adelaide Pyne-nal, még nem sejti, milyen szoros kötelék fűzi össze kettőjük sorsát: az Égő Lámpa ugyanis Adelaide birtokában van.

Adelaide és Griffin működésbe hozzák a lámpába zárt viharos erejű energiákat, miközben a mindent elsöprő, izzó szenvedély ellenállhatatlanul sodorja őket egymás karjaiba...

Adatok
Raktári kód:
714072
EAN:
9789632032368
Eredeti megnevezés:
Burning Lamp
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
344
Méret [mm]:
121 x 200 x 22
Tömeg [g]:
220
Hozzászólások