Nincs engedélyezve a javascript.
Az Éjféli Kristály
Elolvastam
Tetszik

Az Éjféli Kristály

Amanda Quick Álomfény-trilógiájának harmadik könyve

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 650 Ft
3+2
Az Álomfény-trilógia egy több nemzedéket sújtó családi átok története. Harmadik könyve a távoli jövőbe, egy másik világba röpíti a kedves Olvasót.
Leírás a könyvről

Az Álomfény-trilógia egy több nemzedéket sújtó családi átok története. Harmadik könyve a távoli jövőbe, egy másik világba röpíti a kedves Olvasót.A Harmónia bolygón a mélység esőerdőket rejteget, a rég eltűnt, idegen civilizáció titokzatos emlékeit hátborzongató, zölden foszforeszkáló városromok és labirintusok őrzik, furcsa állatok szegődnek az emberek társául, és a bolygó szinte minden lakója rendelkezik valamiféle pszichikus képességgel.

Ebben a különös világban Adam Wintersre, a Szellemvadász Céh új vezetőjére sújt le az ősi átok. Ezúttal neki kell megtalálnia az elveszett Lámpát és az álomfényfejtő nőt, aki azonban nem más, mint a Winters család egykori ellenségének, Sylvester Jonesnak a leszármazottja, Marlowe Jones.

Adam és Marlowe útja izzó katakombák és föld alatti dzsungelek csapdáin keresztül vezet, de a köztük fellobbanó vágyakozás elsöprő ereje minden kelepcénél veszélyesebb. Vajon a szerelem, a forró szenvedély le tudja-e győzni Nicholas Winters pusztító bosszúját, megtörik-e végre a rettenetes átok?
Itt, a Harmónián minden titokra fény derül...

Adatok
Raktári kód:
715095
ISBN:
9632032382
EAN:
9789632032382
Eredeti megnevezés:
Midnight Crystal
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
121 x 200 x 23
Tömeg [g]:
240
Hozzászólások