Nincs engedélyezve a javascript.
Kezdd velem újra az életed!
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 200 Ft
3+2
Barbara Taylor Bradford regényeit rajongók milliói keresik és olvassák szerte a világon. E műve a család és a barátság értékeit, az emberi lélek diadalát mutatja fel.
Leírás a könyvről

Barbara Taylor Bradford regényeit rajongók milliói keresik és olvassák szerte a világon. E műve a család és a barátság értékeit, az emberi lélek diadalát mutatja fel.Mallory Keswick úgy érzi, élete már nem is lehetne jobb. Csodálatos, minden szempontból tökéletes házasságban él egy férfival, aki szereti és támogatja. Ikrei boldogsággal töltik ki napjait. Mallory tehát megtalálta azt a családi harmóniát, amit gyerekkorában nélkülöznie kellett.

Élete idilli - amíg egy borzalmas esemény romba nem dönti mindazt, ami megingathatatlannak látszik. Mallory lassacskán kénytelen megbékélni a ténnyel, hogy élete visszavonhatatlanul megváltozott, s ráébred, hogy mindent újra kell kezdenie. Barátnője, Sarah és melegszívű anyósa segítségével olyan erőket fedez fel magában, amelyek létezését korábban nem is sejtette. Abban a hitben, hogy bánatát legyőzve ismét teljes emberi életet élhet, vállalkozásba fog. Hogy netán újra méltó társat talál, arra gondolni sem mer.

Az egyes szám első személyben elmesélt történetből egy nagyszerű nő alakja tárul elénk, akire saját belső tartalékainak fölfedezése, valamint annak felismerése vár, hogyha van bátorsága, újra kezdheti az életet.Olvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2013. július-augusztusi számában megjelent, a könyvhöz kapcsolódó cikk: Könyvek a csíkos napernyő alatt

Adatok
Raktári kód:
729497
ISBN:
9630796194
EAN:
9789630796194
Eredeti megnevezés:
Everything to Gain
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
123 x 201 x 27
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások